Naslovnica Glazba Festivali Armin Van Buuren prva najavljena zvijezda Croatia Music Weeka

Armin Van Buuren prva najavljena zvijezda Croatia Music Weeka

Na današnjoj press konferenciji Ultra Europe festivala, u zagrebačkoj Palači Dverce, saznali smo što se za zimu sprema u glavnom gradu na području elektronske glazbe.

Riječ je o novom projektu Ultra Europe festivala koji će nositi naziv Croatia Music Week, a održat će se od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. u Areni.

To znači da će Zagreb dobiti festival elektronske glazbe, a Ultra će od sada imati svoju zimsku inačicu, samo na kopnu, a ne na moru.

A riječ je i o spektakularnom dočeku Nove godine uz milijunsku produkciju (New Year’s Eve 360°party), dok će dodatni sadržaj cijelog programa biti naknadno najavljen.

Croatia Music Week donosi niz nastupa vrhunskih svjetskih DJ-a i prvi europski Road To Ultra festival koji će se tijekom zimskih i proljetnih mjeseci nastaviti održavati po najvećim europskim gradovima s ciljem promocije Ultra Europe festivala u Splitu. Za sada je od prvih glazbenih imena potvrđen DJ Armin Van Buuren, MOTi, Sander van Doorn, Juicy M, DJ Julian Jordan i DJ David Gravell.

U sklopu programa 1. siječnja će se održati Nye Replay (repriza novogodišnjeg dočeka) uz nastupe poznatih DJ-a, dok će se 2. i 3. siječnja u Areni održavati iZagreb Gaming Championship gaming turnir, a sudjelovanje su najavili neki od najboljih svjetskih timova.

Za 4. i 5. siječnja line-up se treba tek otkriti, dok zadnji dan, 6. siječnja u Arenu donosi Resistance program Umek 1605 uz slovenskog DJ-a Umeka. Na stageu će mu se pridružiti još jedna regionalna DJ zvijezda u usponu, a organizator će uskoro objaviti o kome je riječ.

“Da naši sugrađani ne bi bili u depri organizirali smo Ultru u gradu Zagrebu. Slavit ćemo tjedan dana Novu godinu u Zagrebu” poručio je gradonačelnik Bandić.

Ulaznice za New Year’s 360° u prvoj fazi prodaje moći će se kupiti po povoljnijoj cijeni. Bit će u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene se kreću od 100 kn za 3. kat dvorane do 2.000 kn za VVIP zonu. Ostale cijene po kategorijama moći će se pronaći na www.croatiamusicweek.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).