Naslovnica Glazba Ivan Zak autor svojeg novog singla “Škripi veza”

Ivan Zak autor svojeg novog singla “Škripi veza”

Još jedna pjesma za sve fanove Ivana Zaka, pjevač koji svojim koncertima svaki put iznova dokazuje kako je sve popularniji. “Škripi veza” naslov je novog singla s kojim najavljuje rad na novom albumu uz naravno već dobro znani singl “Jedna noć” koja se odavno nalazi na dobrim pozicijama svih glazbenih ljestvica.

ivan_zak_

Nakon posljednjeg singla i odličnog hita „Jedna noć“ s kojim je otvorio novo poglavlje nakon prvog studijskog albuma „Bolja od najbolje“, Ivan Zak predstavlja još jednu pjesmu, „Škripi veza“. S ove dvije pjesme Ivan najavljuje rad na svom novom albumu čiji izlazak možemo očekivati tijekom 2014. godine.

Autor teksta i glazbe nove pjesme je sam Ivan Zak dok su se za aranžman pobrinuli Miljenko Pušić i Damir K. Rogina. Produkciju pjesme izvršio je TiTaNiC studio.

”U ovo predblagdansko vrijeme veselja i slavlja odlučio sam napraviti malo bržu pjesmu. Iskreno se nadam da će se svidjeti mojoj publici i radijskim urednicima, pa makar im veza i ne škripila ” – duhovito komentirao Ivan svoj najnoviji uradak.

Pjesmu „Škripi veza“ možete poslušati na u nastavku: